3 sep 2019

Gratis anti-Girfec mussenspeldjes op weg door heel Nederland

Even een kleine update over de speldjes: de laatste 30 of zo gaan vandaag op de bus en fladderen door heel Nederland naar hun nieuwe bestemmingen. Heel bescheiden gaan ze bij iemand op een shirt, een  t-shirt of een jurkje een beetje voor zich uit tsjilpen: "Ik zit hier op een bloesje van iemand die denkt aan het lot van de kinderen in Nederland, en die erover wil praten. Iemand die heel erg geschrokken is van de nieuwe ontwikkelingen in de jeugdzorg, en iemand die graag wil dat kinderen op hun eigen vertrouwde plek en bij hun eigen vlees en bloed blijven". Iemand die het hele snode Girfec plan van minister Hugo de Jonge aan de kaak wil stellen. Iemand die bereid is om te vertellen wat ze over Social Impact Bonds weten.

Deze musjes gaan vandaag naar hun nieuwe bestemming


Wij gaan nu een nieuwe zwerm mussenspeldjes bestellen en bewaren nieuwe aanvragen voor speldjes nog even. Een wachtlijst, wie had dat gedacht. Zodra de nieuwe speldjes binnen zijn vliegen ze weer uit totdat heel Nederland wakker is, zoals één van de aanvragers dat zo mooi onder woorden bracht.

Heel erg bedankt, lieve mensen, ik word een beetje ontroerd door al die harten die op de goede plek zitten.

En nog iets: een paar mensen wilden graag voor de verzendkosten betalen. Helaas hebben we daar nog geen systeem voor, dus we gaan dat even uitzoeken. Ons principe blijft dat de speldjes en verzending gratis blijven, maar als we meer vrijwillige donaties aangeboden krijgen dan zullen we er over moeten gaan nadenken. Als iemand wil meedenken dan kan dat via solarenergyenglish@gmail.com.

Ziezo. Ik ga met een stapeltje enveloppen met musjes weer naar het postkantoor. Kindlievend Nederland begint wakker te worden.

2 opmerkingen:

  1. Oehhhhh mag ik ook op de musjes wachtlijst? (Mammeloe22 van Twitter) Zo fantastisch deze!
    Waarheen kan ik jullie een mooi briefje sturen en ons adres? Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat lief, dank je Maria! Ik had bijna gezegd: Snaveltjesstraat nr tsjilp in Dakgootdorp, maar we de doen alles nog even via de mail, hoor! solarenergyenglish@gmail.com. De speldjes zijn intussen besteld en de levertijd is 3-4 weken.

    BeantwoordenVerwijderen